aleea's FotoPage

By: aleea myra

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Friday, 27-Jul-2007 00:49 Email | Share | | Bookmark
Cenderahati

 
 
 
View all 30 photos...
Kedai kami ada membuat sulaman pada produk kain dan membuat print pada apa saja jenis produk. Anda boleh print nama anda atas apa saja........


Friday, 27-Jul-2007 00:42 Email | Share | | Bookmark
Pembelian

Salam sejahtera,
Sebarang tempahan dan pembelian bolehlah dialamatkan ke email aleea07@yahoo.com.my
Semua senarai harga barang tidak termasuk kos penghantaran. Sila rujuk http://www.pos.com.my
Pembeli diminta memberikan nombor kod yang tertera pada barang berserta harga dan saiz.
Pembayaran hanya melalui
Maybank2u 112102037458 Ahmad Kamal Bin Abdul Latif
Selepas pembayaran dilakukan, emailkan nama, tarikh dan masa transaksi dilakukan atau boleh berhubung terus Rita 016-3739408.
Proses penghantaran dilakukan selepas 24jam menerima bukti pembayaran yang jelas daripada pembeli.
Pembungkusan dilakukan oleh pihak syarikat. penghantaran pulak menggunakan khidmat pos malaysia.Digalakkan menggunakan pos laju untuk barang kaca sebab kalau pos biasa dikhuatiri akan pecah lagipun ambil masa 1 hari sahaja. Jikalau barang bukan kaca bolehlah menggunakan pos biasa tapi mengambil masa 3-4 hari. Kos penghantaran ditanggung oleh pembeli. Sila rujuk http://www.pos.com.my
Kami juga menghantar barang terus ke muka pintu rumah pembeli kawasan lembah klang dan kawasan-kawasan yang berhampiran dengan tempat kami di nilai 3, upah penghantaran juga akan dikenakan. Upah penghantaran adalah bergantung pada jarak dari nilai 3 ke tempat anda dan tidak terhad pada bilangan barang yang anda beli.Penghantaran terus dilakukan atas perbincangan antara pembeli dan pihak kami.
Kalau nak tahu lebih lanjut lagi call je Rita 016-3739408.....pm je pun boleh jugak...


Friday, 29-Jun-2007 23:52 Email | Share | | Bookmark
frame hiasan

FK001 Rm 40.00 pairs
FS001 Rm 40.00 ( 18"x33") each Rm45.00 (18"x48") each
SU001 Rm 25.00 pairs (diametre 12cm)
View all 41 photos...
Untuk ahli fmdc 10% diskaun.......(khas untuk laman ni je....)
Kalau nak tengok banyak lagi mehla pi laman
http://hiasanrumah-aleea.blogspot.com
Kalau nak tambah income tu pilah laman ni pulak...
http://mastereload.biz/?/paganini


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net